30 Νοε 2017

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας!!!!

http://theodorakism.blogspot.gr/2017/11/247.html#more


Ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο με 24/7 Μίκη!

Αγαπητοί αναγνώστες,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε την δημιουργία ενός διαδικτυακού ραδιοφώνου που θα
παρουσιάζει για 24 ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα, το έργο του Μίκη Θεοδωράκη (Μουσική-Αφιερώματα-Συνεντεύξεις)!

Το πρωτότυπο διαδικτυακό ραδιόφωνο λειτουργεί ήδη δειλά-δειλά από τις 5-11-2017, ξεκινώντας με παλαιότερες συνεντεύξεις του Μίκη Θεοδωράκη και φυσικά Μουσική!

Από σήμερα θα υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στο ιστολόγιό μας για το MIKIS-radio (φωτο), ενώ όποιος θέλει να το επισκεφτεί, δεν έχει παρά να πατήσει πάνω στη φωτογραφία και θα οδηγηθεί στην διεύθυνση του ραδιοφώνου.

"Ο κόσμος ελάχιστα γνωρίζει για την μουσική του Μίκη!"

Ρωτήσαμε τον εμπνευστή και δημιουργό του ραδιοφώνου, Νίκο Θεοδωράκη, να μας μιλήσει σχετικά με το σημαντικό αυτό εγχείρημα.

«Από την Κυριακή 5/11, ο σταθμός εκπέμπει  συνεντεύξεις του Μίκη και κάποια δικά μου προγράμματα τραγουδιών, όμως όταν αποκτήσει κοινό θα κάνω ζωντανές μεταδώσεις με καλεσμένους που θα μιλούν για τον Μίκη. Εκτός αυτού, πιστεύω πως είναι σημαντικό σε οποίο μέρος του κόσμου και να βρίσκεται κάποιος να μπορεί να ακούει Μίκη χωρίς να κουβαλάει μαζί του ένα terra σκληρό η καμία χιλιάδα cd! Γιατί η μουσική του Μίκη είναι απίστευτα μεγάλη σε ποσότητα και τα τραγούδια του, οπότε χρειάζεται ένας σταθμός που διαχρονικά να την χωρέσει... Ο κόσμος ελάχιστα γνωρίζει για την μουσική του περισσότερο ξέρουν τα πιο πολιτικά, ύστερα τα πιο γνωστά και καθόλου θα έλεγα τα χιλιάδες πολλά τραγούδια του. Έπειτα υπάρχει ο Συμφωνικός Μίκης, με εφτά συμφωνίες και φυσικά τις όπερες που λίγο γνωρίζουμε... Μετά, υπάρχει ο κινηματογραφικός Μίκης. Ζορμπάς, Φαιδρά, Σέρπικο, κ.α.»

Ευχόμαστε καλοτάξιδο αυτό το υπέροχο νέο εγχείρημα, το οποίο χρειάζεται τη βοήθεια κάθε «θεοδωρακιστή» για να αναπτυχθεί και να φτάσει να ακουστεί μέχρι το πιο μακρινό σημείο της χώρας και του πλανήτη.

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού/Theodorakism